Eduard Planas és el primer líder del Campionat d´ Osona de trial

19/02/2007
Trial

Eduard Planas és el primer líder del Campionat d´ Osona de trial

96 inscrits varen prendre la sortida a la prova inaugural de la temporada de trial en el sempre espectacular traçat del Càmping la Vall de Taradell.

Eduard Planas amb una avantatge de 7 punts respecta Abel Mústieles (15), es va imposar essent el primer líder del comarcal. Gerard Aguilar va ser tercer amb 17 punts.

Molt nombrosa i molt renyida la categoria cadet en la que Guillem Mauri vva sortir victoriós amb 14 punts pels 22 de Rafel Tibau i els també 22 d?Oriol Pujol.

En infantils un sorprenent Bernat Seuba, el qual participa a una categoria superior a la seva, es va imposar amb només 7 punts per davant de Pol Tarrés amb 10 i d?Armand Mollà amb 12.

Una de les categories més concorregudes va ser la d? alevins, amb un total de 23 inscrits, en la que Marc Viñas va guanyar, empatat a 6 punts amb Gerard Avecilla. Lluís Gelpí amb 7 va ser tercer.

En principiants Miquel Gelabert es va emportar la victòria sense cap penalització. Al podi el van acompanyar Domènec Lladó amb 2 punts i Jordi Araque amb 7.

L?andorrà Albert Rodrigo va ser el millor benjamí amb només 1 punt. El segon fou Martí Aran amb 8 i més distanciat, però amb placa de podi, Aniol Gelabert amb 19.

Finalment la categoria open va ser encapçalada per Nando Jubany amb 5 punts, seguit de Jordi Uztiverea amb 15 i de Bernat Collelldemont amb 26.

Aquesta competició que s'ha convertit en un referent a tot Catalunya pel bon ambient i per la seva esplèndida i acurada organització, està adreçat a tots/es aquells/es que volen iniciar-se en la pràctica del trial amb unes categories que van dels 6 i 7 anys fins a més de 18 i amb uns recorreguts assequibles per poder passar-ho bé. Un any més hi haurà l'espectacular categoria Expert adreçada als participants més experimentats.

 

Després de la prova de Taradell el campionat seguirà a Tona el dia 25 de febrer, a Folgueroles el dia 25 de març, a Roda de Ter- Masies de Roda el dia 6 de maig, a St. Julià de Vilatorta el dia 3 de juny i finalment a Calldetenes el dia 24 de juny a la tarda.