La CDM de trial, aquest diumenge a XS Esports

21/04/2007
Trial

La CDM de trial, aquest diumenge a XS Esports

 

Resum de l´ emissió

 

Copa del Món de trial

 

El 14 i 15 d' abril Barcelona va acollir les Finals de la primera prova de la Copa del Món del Trial UCI ( Unió Ciclista Internacional), la Trials World Cup.

Aquesta important prova del circuit mundial, va tenir lloc al marc de les activitats de Bikeshow Barcelona, La fira activa de la bicicleta, que celebra amb aquesta la seva  segona edició.

Els millors especialistes del món de trial van enfrontar-se durant un intens cap de setmana en les espectaculars zones preparades dintre del recinte firal del Bike Show Barcelona i en les zones exteriors al Palau Sant Jordi.

Els tècnics designats per al disseny de les diferents zones on tenien lloc les proves, van ser  Dani i Blai Parramon, professionals de reconeguda experiència en el món del trial.

Com ja es habitual en aquestes  competicions, les zones eren realitzades amb diferents materials com contenidors, bobines, troncs o elements de formigó .

Aquesta segona edició de la Fira Activa de la Bicicleta, Bike show  Barcelona, també va acollir altres proves, entre elles : La Gran Copa Massi - Trofeu ciutat de Barcelona; la segona Duathló de Muntanya Salomon i la Copa Catalana de Trial - Kids Cup. Totes elles amb gran èxit de públic i participació.