L'Estada Catalana del Cicloturisme celebra les noces d'or

28/02/2018
Cicloturisme

L'Estada Catalana del Cicloturisme celebra les noces d'or

Bon ambient a la vint-i-cinquena Estada Catalana del Cicloturisme que es va celebrar a Cambrils el darrer cap de setmana de febrer. Unes setanta persones entre ciclistes i acompanyants van gaudir de les instal·lacions del resort Cambrils Park Sport Village.

En la sortida de dissabte, que va comptar amb una temperatura força agradable per a les alçades d'any en que ens trobem, es van fer dos grups, acompanyats en tot moment per guies i cotxes d'assistència dels amics de Cycling Costa Daurada que van fer de gregaris, mecànics i fins i tot una mica de psicòlegs per solucionar tots els problemes que es van presentar. Es pujava el Coll de Fatxes, per Pratdip i, els que estaven més forts, arribaven fins a Llaberia (en total 78 o 90 km depenent del grup). També portaven l'avituallament que es va servir a mitja pujada i que va venir molt be per agafar forces.

Per la tarda es va fer un tast de vins dels Cellers Capafons Ossó i, aquest cop, els seus propietaris es van desplaçar fins el Resort i no vem haver de patir per si havíem begut massa i teníem que agafar el cotxe de tornada. Vam rebre unes explicacions molt interessants de les característiques dels vins de la DO Montsant.

L'endemà vam fer una altra sortida, aquest cop més curta per poder arribar a temps al Resort i aprofitar les instal·lacions de spa, que ens van anar molt bé per a relaxar-nos de les activitats del cap de setmana. Després de dinar, i abans del comiat, es va fer una presentació de les fotos de la sortida d'aquell dia, preses pel fotògraf Jordi Santacana que va aconseguir retratar-nos com si fóssim ciclistes de veritat. També es va fer un sorteig de materials de l'estada entre els assistents: cascs d'alta gamma, mallots, culots o ampolles de vi.

A destacar l'elevat nombre de noies ciclistes que van fer les sortides tots dos dies i la professionalitat dels companys de Cycling Costa Daurada.

Podeu trobar les fotografies de l'Estada 2018 en aquest enllaç

Foto: Jordi Santacana