Heredero i Romero aconsegueixen la victòria a la platja de l'Hospitalet de l'Infant

16/12/2019
Ciclocròs

Fins a 170 ciclistes es van donar cita ahira al Ciclocròs de l'Hospitalet de l'Infant (Tarragona), avantpenúltima prova de la Copa Catalana de l'especialitat, que té com a particularitat que una part del circuit es desenvolupa sobre la sorra de la platja de la localitat.

La prova, organitzada per Promoevents CCE, va tenir a Marc Romero (BG Team 100% Natural) com a gran dominador. El líder de la Copa Catalana S23 de seguida es va destacar dels seus companys i va fer la cursa pràcticament en solitari fins aconseguir la victòria amb un marge de més dun minut sobre el líder elit Albert Poblet (Instal·lacions Portet Ixcor) que fou 2n, i Pol Sopeña (Narcelona CE) que va finalitzar 3r. Entre les fèmines, Sandra Heredero (Cicles Vic) es va endur la victòria de forma solvent, per davant de la líder de la Copa Veerle Cleiren (Solcam Maxled Montbike). Amb els resultats d'aquest cap de setmana, i a manca de les dues darreres proves del campionat, Albert Poblet és el virtual vencedor de la Copa Catalana de CX 2019 elit, ja que compta amb una avantatge de 242 punts respecte el 2n classificat, Xavi Ariza (La Torreta Bike). En el còmput global elit-S23 és Marc Romero qui avantatja Poblet en 38 punts. Entre les fèmines, Veerle Cleiren és també la virtual vencedora 2019, ja que té igualment m´s de 200 punts d'avantatge respecte la vencedora a Hospitalet Sandra Heredero.

Els vencedors/es per categories a Hospitalet de l'Infant van sr:

• Cadet: Marta Cano (Bike Garraf CE) i Adrià Franquesa (Jufré Vic ETB)
  • Junior:  Marc Masana (La Torreta Bike)
  • S23: Marc Romero (BG Team 100% Natural)
  • Elit: Sandra Heredero (Cicles Vic) i Albert Poblet (Instl·lacions Portet Ixcor)
  • M30: Josep Chavarria (Corvi Team)
  • M40: Carmen Median (Medina CC) i Jordi Goyadol (Calma St Julià CC)
  • M50: Pere Joan Roig (Vila Bike's Club)
  • M60: Rene Ives (Montornés CC)

Classificacions CX Hospitalet de l'Infant

En la classificació general de les diferents categories, la victòria de Marc Masana en júniors el manté amb mínimes possibilitats de dsiputar el liderat a Nil Solà (Corvi Team) que compta amb 138 punts d'avanattge. Idem entre Joan Cadena (2n) i Adrià Franquesa en cadets, on el del Jufré Vic compta amb 140 punts de marge. Marta Cano va aprofitar ahir l'absència de Nicole Castillo per assolir el liderat, i ara ocupa la 1a posició en fèmines cadets amb només 50 punts de avantatge.  En M30 Josep Chavarria continua líder amb més de 100 punts de coixí, mentre que Marc Clapés (Corvi Team) és el virtual vencedor en M40. En M50 la victòria de Pere Joan Roig l'apropa a només 70 punts del liderat de Joan Antoni Asensio; i en M60 Rene Ives després de dues victòries consecutives és ara a 60 punts de Antonio Muñiz, líder de la categoria.

Classificacions Copa Catalana CX (després Hospitalet)

La propera prova, i penúltima del campionat de Copa Catalana es disputarà a El Morell el proper dia 22/12, prova que també serà el Campionat de Catalunya de l'especialitat, on no hi serà un dels favorits Jofre Cullell lesionat en un dit del peu. Les inscripcions ja són obertes en aquest enllaç.