Torelló és l'escenari del Campionat de Catalunya de Veterans

30/09/2020
Carretera

Torelló és l'escenari del Campionat de Catalunya de Veterans

Aquest proper diumenge 4 d'octubre es disputarà a Torelló (Osona) el Campionat de Catalunya Veterans de carretera 2020, amb la celebració de la 15ª edició de la Cursa Ciclista de Veterans Gran Premi Ajuntament de Torelló. Un any més, el Club Ciclista Torelló organitza la seva cita per a màsters 40, 50 i 60, que en aquest cas servirà per repartir els títols catalans d'aquesta temporada excepcional.

La cursa estarà també oberta a la participació de fèmines, no tan sols màster si no també elit i sub23, que prendran part de la cursa màster 60. Ells seran qui obriran foc a les 9h amb un recorregut de 48 quilòmetres (vuit voltes al circuit interurbà de la cursa osonenca), mentre que màsters 40 i 50 competiran sobre un recorregut de 72 quilòmetres.

Rafael García (màster 40), Mirco Merotto (màster 50) i José Nocete (màster 60) van ser els vencedors fa un any al campionat 2019 disputat en el GP Ajuntament de Masllorenç i defensaran els seus títols en una temporada en què la Xallenge de Veterans tan sols ha pogut disputar la seva cita inaugural de la temporada a Esparreguera a causa de la pandèmia, a banda de repartir-se ja els títols de campions CRI a Montmeló.