Christofer Bosque i Sabrina Enaux triomfen a Santa Susanna

04/10/2020
BTT

Christofer Bosque i Sabrina Enaux triomfen a Santa Susanna

El català Christofer Bosque (Biking Point) i la francesa Sabrina Enaux (Team Specialized Salveco) ha fet valer el seu estat de forma per aconseguir la victòria aquest diumenge a la localitat maresmenca de Santa Susanna, en una jornada esplèndida de XCO puntuable per la Copa Catalana BTT Internacional i Super Massi Cup.
 
Una prova UCI C1 sempre és sinònim de qualitat, talent i emoció a les curses. Si uneixes tot això amb un circuit com el de Santa Susanna i una climatologia ideal, per resultat dóna una jornada com la que s'ha viscut avui a primera hora del matí; la quarta cita de la Super Cup Massi 2020 arrencava amb les curses de categories inferiors. Un traçat dur física i tècnicament. Es veurien carreres divertides i amb moltes alternatives.

A la cursa final, Christofer Bosque (Biking Point) que venia amb molt bones sensacions de l'anterior cita de Girona, ha tirat fort des de l'inici, en un grup davanter nombrós, que a poc a poc, ha anat perdent unitats. El ciclista del Biking Point, veient-se fort, ha atacat als francesos Desbien i Gay (Veloroc Lapierre), aconseguint el triomf amb un temps de 1:24:45, amb més d'un minut de marge respecte als seus perseguidors. Cal destacar, la cinquena plaça d'Ever Alejandro Gómez (Olympia Factory Cycling Team), que després d'un punxada, ha estat capaç de remuntar.

En categoria femenina, hi havia tres grans favorites, la francesa Sabrina Enaux (Team Specialized Salveco), que arribava de competir a la Copa del Món; Clàudia Galícia (Megamo Factory Team), centrada en aquest darrer tram de l'any en la marató, i la jove francesa Léa Bouilloux (Team Massi Académie). La veterana ciclista francesa va fer valer el seu poder i va dominar la prova amb molta autoritat, guanyant-la amb un temps de 1:23:07. Per darrere, el segon esglaó del podi es va decidir a l'esprint, on Galícia es va imposar a Bouilloux.

Amb els resultats de la prova de Santa Susanna, la general de la Super Cup Massi passa a ser liderada per Christofer Bosque (Biking Point) i Noemí Moreno (Bauhaus Torredembarra). La cinquena i definitiva cita del campionat serà a la capital catalana, Barcelona, ​​on sempre es poden observar grans rivalitats, en un circuit localitzat a la muntanya de Montjuïc el proper 31 d'octubre. Les inscripcions s'obren demà matex a www.ticketoci.net.