Suspès el descens de Sant Andreu de la Barca 2021

25/02/2021
DHi

Suspès el descens de Sant Andreu de la Barca 2021

El club organitzador Moto Club Sant Andreu de la Barca ha fet oficial la suspensió del Descens de Sant Andreu, que enguany hauria celebrat la seva 28ª edició els dies 13 i 14 de març. El Gran Premi RockShox Gran Premi Diputació de Barcelona s'emplaça a la seva edició de 2022.

"Per responsabilitat i respecte a l’entorn urbà on s’ubica el paddock, les mesures sanitàries ens aconsellen ajornar la prova al 2022", una cita que en els darrers anys s'havia consolidat en el calendari internacional, formant part del calendari de l'Open d'Espanya de DH i sent puntuable en la categoria UCI C1.

El calendari de Copa Catalana de descens d'aquest 2021 (consulta el calendari provisional) està previst d'inaugurar-se el proper 11 d'abril a Avià.
 

Comunicat oficial Moto Club Sant Andreu de la Barca

Després de 27 edicions consecutives celebrant el Descens de Sant Andreu, la pandèmia ens obliga a cancel·lar la 28ª edició, prevista pel 13 i 14 de març 2021.
No entendríem la mítica prova del Descens a St Andreu amb un nombre limitat de corredors i sense el públic que any rere any gaudeix d’aquesta festa.

És per això, per responsabilitat i respecte a l’entorn urbà on s’ubica el paddock, que les mesures sanitàries ens aconsellen ajornar la prova al 2022.

De tota manera l’organització treballa aquest 2021 per tal que la 3ª semana d’Octubre sigui una realitat el Sant Andreu Festival.

Us hi esperem!