Figueras i Gómez, primers líders de l'Open Girona BTT a Castell d'Aro

21/03/2021
BTT

Figueras i Gómez, primers líders de l'Open Girona BTT a Castell d'Aro

Ever Alejandro Gómez (RR Bikers Club) i Txell Figueras (MMR Factory Racing) són els primers líders en la categoria elit de l’Open Girona BTT-Càrniques Celrà 2021 després d’imposar-se aquest diumenge a la cita inicial celebrada a Castell d’Aro.

El CC Platja d’Aro, amb el suport del Càmping Castell d’Aro i l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, organitzaven aquest 21 de març la primera de les cites puntuables per l’open gironí de bicicleta de muntanya, que compta en aquest 2021 amb quatre dates. Més de 250 inscrits han participat en la cita d'open, que tenia un recorregut de 7,8 quilòmetres al que es feien entre dues i cinc voltes segons la categoria.

Uns altres 215 participants ja havien participat a primera hora del matí a les proves de la Kids Cup per les categories des de pre-benjamí a infantil. Entre 2 i 16 quilòmetres totals de recorregut que han donat una de les primeres oportunitats de la temporada de posar-se un dorsal per a les categories dels més petits. L'alta participació i la implantació dels nous protocols de protecció contra la Covid-19 han endarrerit el programa d'una jornada que ha causat retards en l'horari previst, pels quals la organització agraeix la paciència a tots els participants.

La Jonquera serà la propera para de l’Open Girona BTT-Càrniques Celrà el proper 11 d’abril (Tota la informació).