La Santa Vall, tret de sortida de la Copa Catalana BTT Marató

24/03/2021
BTT

La Santa Vall, tret de sortida de la Copa Catalana BTT Marató

Aquest diumenge arranca a Sant Gregori (Girona) la Copa Catalana de BTT Marató 2021, amb la disputa de La Santa Vall, la primera de les quatre cites previstes en aquest calendari competitiu de la mitja distància en bicicleta de muntanya.

El recorregut previst per la organització és un festival de corriols i singletracks de tot tipus que faran les delícies dels millors especialistes, amb 60 kms i uns 1.700m de desnivell positiu senyalitzats que portaran als ciclistes per la Vall del Llémena, cap a Les Serres, Llora i Bescanó. Hi haurà dos avituallemtns en cursa (km 32 i 45), així com punt mèdic, zona d'autocaravanes i demés serveis. La recollida de dorsals està prevista a partir de les 08h i la primera sortida a patir de les 09h, i tot l'esdeveniment es durà a terme seguint els protocols Covid19 de la Federació Catalana de Ciclisme, i els protocols interns del propi organitzador, Klassmark Club Esportiu, per tal d'assegurar el seu desenvolupament amb totes les garanties de seguretat.

Us recordem que per accedir a la zona tècnica és necessari estar acreditat. Ho podeu fer a través del següent formulari.

Més informació i inscripcions La Santa Vall

A més d'aquest recorregut competitiu, l'esdeveniment proposa altres recorreguts i opcions pràcticament per tots els gustos, des del gravle a la BTT aventura amb distàncies i tipologies per tot nivell, que s'estendran des de dissabte fins diumenge al migdia.

[Foto crèdits: Klassmark]