Bon inici de la Copa Catalunya infantil de carretera a Lleida

28/03/2021
Carretera

Bon inici de la Copa Catalunya infantil de carretera a Lleida

El calendari de la Copa Catalunya intantil de carretera ha donat el tret de sortida a Lleida, en una assolellada matinal ciclista en el IV Trofeu Speed Republik, que ha reunit a la capital del Segrià un centenar de ciclistes de les categories de promoció (prebenjamins a infantils), alguns dels quals vinguts de la Comunitat Valenciana.

La matinal s'ha iniciat amb la cursa dels més menuts, prebenjamins i benjamins, amb 15 participants que han fet 1 i 2 voltes al recorregut previst per la organització, un circuit urbà pràcticament pla a la zona d'expansió de Copa d'Or de la ciutat de Lleida.
Posteriorment ha estat el torn dels principiants, una vintena de ciclistes que que han fet 4 voltes al recorregut i en la que els i les alumnes de les diferents escoles catalanes han ostrat el seu bon nivell. La cursa aleví ha comptat amb 26 participants a la línia de sortida, mentre que els infantils han estat fins a 37 i Joel Munté i Seff Van Kerckove ens han deleitat amb una gran i disputada cursa.

Amb l'entrega de trofeus s'ha tancat el matí sense pràcticament cap incidència, i el calendari ara emplaça tots els ciclistes a la cursa infantil We Are DLax de Palamós a celebrar el proper 1 de maig.

Ordres d'arribada Speed Republik Lleida 2021