Osor, seu del Campionat de Catalunya de DH aquest cap de setmana

25/05/2021
DHi

Osor, seu del Campionat de Catalunya de DH aquest cap de setmana

El municipi d'Osor (la Selva) serà aquest cap de setmana del 29 i 30 de maig la seu del Campionat de Catalunya DH, on els principals especialistes en descens catalans buscaran prendre el relleu dels títols aconseguits per Àlex Marín i Telma Torregrossa la temporada passada a La Sorrera.

El circuit del Pure Riding Bike Park serà l'escenari de la competició, que a banda de coronar els campions autonòmics serà puntuable per a la Copa Catalana de la modalitat. El traçat gironí es tracta d'"un circuit que ha estat bastant modificat per aquesta cursa: un circuit realment exigent, de nivell pràcticament de Copa del Món", explica Jordi Jorba, màxim responsable de la comissió de descens de la FCC,  amb "l'esperança que sigui un cap de setmana potent i que proclami els campions de Catalunya d'una temporada 2021 on sembla que comencem a agafar una certa normalitat competitiva".

Degut a l'elevat nivell d'inscripció a la prova del Campionat de Catalunya de DH, per raons de capacitat i seguretat, l'organització ha optat per limitar el nombre d'inscrits a 220 participants. En el moment en què s'assoleixi la xifra esmentada, quedarà tancat el procés d'inscripció.