La 39a Cursa de Festa Major de Sants torna a programar tres proves de diferents categories

23/08/2021
Carretera

La 39a Cursa de Festa Major de Sants torna a programar tres proves de diferents categories

Aquest proper diumenge 29 d'agost es celebra la 39a Cursa de Festa Major de Sants, al barri barceloní del mateix nom i sota la organització de la Volta Ciclista a Catalunya. Durant el matí, el circuit urbà del carrer de Sants d'aproximadament 1 kilòmetre de llargada veurà la disputa de tres proves:

44è Trofeu Quirze Martí
Amb inici a les 09.30h hi prendran part els i les ciclistes de les categories cadet i junior fèmines també, essent puntuable per la Copa Catalana Cadet masculina i per la Copa Catalana cadet i junior fèmines. En els nois cadets, aquesta és la dotzena prova d'un calendari en que el líder és de moment Lluc Plana (Purito-Tadesan-Nuria) amb 315 punts. Entre les fèmines, aquesta és la cinquena cita del calendari, i lideren la general Laia Bosch (Costa Brava Mediterranean Foods) en cadets i Estefania Jiménez (CAF Turnkey Engineering) en juniors. La cursa està prevista a 40' i 3 voltes, i té un límit de 80 inscrits.

74è Trofeu Enric Armengol
Amb inici previst a les 10.20h hi prendran part els i les ciclistes de les categories junior masculí i també elit/S23 fèmines, essent puntuable per la Copa Catalana junior masculina i per la Copa Catalana fèmines sub23 i elits. Entre els nois, Marcel Pallarès (Tot Net Terrassa) lidera la general després de les 9 primeres cites amb 290 punts. Entre les fèmines, Laura Rodríguez (Genesis Cycling Team) en S23 i Mireia Benito (Massi-Tactic) en elits lideren les respectives generals després de les sis primeres cites puntuables. La cursa està prevista a 45' i 3 voltes i té un límit de 80 inscrits. 

43è Trofeu Antonio Andrés Sancho
Amb inici previst a les 11.20h hi prendran part els ciclistes de la categoria S23, elit, M30 i M40 masculina, essent puntuable per la Copa Critèrium de la Federació Catalana, essent la penúltima del calendari previst abans de la disputa del Trofeu Vila de Juneda. Després de la prova del Pla de Santa Maria Àlex Ulloa (Proton Cycling Academy) lidera la general. La prova està prevista a 50' i 5 voltes i té un límit de 80 inscrits.