La Volta Ciclista al Montsià retorna dimarts al calendari de Grans Clàssiques

27/08/2021
Carretera

La Volta Ciclista al Montsià retorna dimarts al calendari de Grans Clàssiques

Aquest proper dimarts 31 d'agost, el calendari català elit/sub23 de Catalunya té una cita important amb la celebració de la 70ª edició de la Volta Ciclista al Montsià, cursa històrica que torna al calendari de les Grans Clàssiques-Trofeu Joan Casadevall després de celebrar la seva última edició l'any 2018. 

Sota la organització de Promoevents, la prova d'Ulldecona presenta el seu recorregut clàssic en què les 4 pujades a l’Alt de les Bruixes marcaran una cursa que sempre es fa exigent per acabar completant 136 quilòmetres. La darrera edició de la Volta al Montsià es va disputar l’any 2018, amb victòria del rus Savva Novikov, actualment professional amb l’equip Kern Pharma. El 2017 la victòria fou per a Benjamí Prades i, el 2016, per a Javier Chacón.

Enguany, la cita serà la penúltima prova d'un calendari de Grans Clàssiques 2021 (Tota la informació) que lidera David Gómez (Antiga Casa Bellsolà-Girona) amb 348 punts pels 298 de Benjamí Prades (Vigo-Rías Baixas) i els 207 de David Domínguez (Globalia Artes Gráficas-Salamanca). Les inscripcions tanquen aquest dijous a les 24h.