Fran Muñoz continua la seva ratxa a la Volta al Montsià

01/09/2021
Carretera

Fran Muñoz continua la seva ratxa a la Volta al Montsià

Un centenar de ciclistes es van citar aquest dilluns a Ulldecona per la disputa de la 70ª edició de la Volta al Ciclista al Montsià, prova històrica del calendari elit/sub23 català que ha retornat aquest 2021 amb victòria per a Francisco Muñoz (Team MP Group). En el seu segon any com a sub23, Muñoz està signant un gran estiu amb triomfs en escenaris com el Trofeu Carlos Ferran i, el més recent, a la Copa Critèrium del Pla de Santa Maria. Així doncs, és la tercera victòria de la temporada del que fou guanyador de la Copa Catalana júnior 2019.

El ciclista del Team MP Group, que també està encadenant victòries en les darreres setmanes no només amb Muñoz sinó amb altres corredores com David Ramon al Trofeu Vila de Juneda o Pol Hervàs a la Copa Critèrium de Sants, va ser capaç de rematar una escapada d'important nivell, acompanyat el podi de dos ciclistes veterans com l'ex professional moldau Alexandr Pliuschin (Abu Dhabi Cycling Team) i el valencià Álvaro Marzà (Electro Hiper Europa) després de les quatre voltes al recorregut sempre exigent amb sortida i final a Ulldecona.

Amb aquest resultat, Muñoz puja a la tercera posició de la classificació de les Grans Clàssiques 2021 (Tota la informació), que abans de la seva prova final amb la 2ª edició de la Gran Clàssica Modest Capell el proper 2 d'octubre segueix liderant David Gómez (Antiga Casa Bellsolà-Girona) amb 365 punts pels 298 de Benjamí Prades (Vigo-Rías Baixas) i els 286 del vencedor a Ulldecona.

70ª Volta Ciclista al Montsià:

  1. Francisco Muñoz (Team MP Group) 3:09:58
  2. Alexandr Pliuschin (Abu Dhabi Cycling Team) m.t.
  3. Álvaro Marzà (Electro Hiper Europa) m.t.
  4. Edgar Curto (Antiga Casa Bellsolà-Girona) a 0:05
  5. Erik Martorell (Team MP Group) a 0:58
  6. Daniel Bonello (Equipo Oleka) a 0:58
  7. Marcel Camprubí (Antiga Casa Bellsolà-Girona) a 0:58
  8. Álvaro Polo (CC Cartagena-ESETEC)  a 0:58
  9. Pol Rocamora (Team SmartDry) a 1:13
  10. José Luis Faura (ULB Sports)

Classificacions completes de la Volta al Montsià 2021.

Fotografia: Team MP Group