La Copa Catalana Enduro aterra al Super Enduro Arfa aquest cap de setmana

09/09/2021
DHi

La Copa Catalana Enduro aterra al Super Enduro Arfa aquest cap de setmana

La Copa Catalana Enduro DH disputarà aquest últim quadrimestre de l'any el gruix de les proves que formen part del calendari, i aquest proper cap de setmana serà el torn de la segona cita programada, el  Super Enduro Arfa (Alt Urgell), que en l'edició d'enguany també puntuarà pel Trophee Enduro VTT des Pyrenees, i també disputarà una prova de caràcter no competitiu DownCountry Bike, reunint en total a més de 150 participants. 

La cursa competitiva tindrà tres trams cronometrats que es disputaran un darrera l'altre amb els respectius trams d'enllaç. El TC1 - 5Js té una longitud de 2,7 kms i 297m D-. El TC2 - La Freita 3XL és potser el més físic i exignet, amb sortida del turó de Can Franc i una longitud de 4,3kms cronometrats amb 705m D-. El Tc3 i últim serà el de la Surfera XL que retornarà els participants al poble d'Arfa sotint de la Creu de Freita, amb 3,6kms cronometrats i 536m D-. El total de l'enduro serà de 35kms i 1855m D+.

Horaris
Dissabte dia 11 hi haurà entrenaments lliures, sota responsabilitat dels participants, i recepció dels ciclistes a les 15h. Diumenge dia 12 a les 08h començarà l'acció amb el tram d'enllaç al TC1, i la finalització està prevista pels vols de les 15h. A les 16.30h es farà el lliurament de premis i trofeus, i posteriorment es recollirà el material. L'organització correrà a càrrec del recentment creat CC Arfa-Ribera d'Urgellet, i disposarà de bossa per tots els inscrits, avituallaments, assistència mecànica i assistència mèdica per tots els participants.

Més informació
Normatives Covid Enduro