Santa Susanna tanca la Copa Catalana d'Enduro 2021

16/11/2021
DHi

El calendari d'enduro català del 2021 va posar el seu punt i final aquest diumenge 14 de juny amb la disputa de la CatBike Enduro Maresme. La prova disputada a Santa Susanna va reunir més de 120 participants, entre els quals en van destacar les victòries elit de dos referències internacionals com són els francesos Youn Deniaud (Atac VTT) i Laura Charles (VC Besse).

Just darrere d'ells, les posicions que resolien la Copa Catalana Enduro 2021, que especialment restava oberta en la categoria elit masculina. El segon lloc d'aquest cap de setmana li donava el títol a Eduard Taberner (Club Ciclista Sant Celoni), amb 564 punts pels 560 d'Oriol Prat (Club Ciclista Sant Celoni) i els 536 del campió català Xavier Domènech (Bicisport).

Per la seva banda, la també recentment coronada campiona catalana de la disciplina Ares Masip (Bicisport) ja tenia assegurada matemàticament la seva victòria i malgrat la seva absència ha acabat liderant la classificació davant de Laia Marimon (Bicisport), segona aquest diumenge darrere de Charles, i Sara Gay (Biking Point), aquest any guanyadora de l'Enduro BTT La Selva.