Mont-roig del Camp obre una temporada d’hivern de pista 2022 carregada de dates

22/01/2022
Pista

Mont-roig del Camp obre una temporada d’hivern de pista 2022 carregada de dates

El Velòdrom Josep Florencio Tutusaus de Mont-roig del Camp (Baix Camp) serà el proper dissabte 29 de gener l’escenari de la primera prova del calendari de Lliga Catalana de Pista d’aquest 2022, que arriba amb un programa que la comissió de pista de la Federació Catalana de Ciclisme anomena de “detecció de talents” que comptarà amb més d’una desena de dates.

Aquesta Lliga agrupa les competicions de pista organitzades per la FCC i els clubs col·laboradors en els diferents velòdroms de Catalunya, i tindrà sis dates en el seu calendari d’Hivern. Una planificació de la temporada que té en compte la disputa del Campionat d’Espanya d’òmnium i madison que se celebrarà a Palma de Mallorca el 18 i 19 de febrer i el Campionat d’Espanya cadet i júnior que se celebrarà a Galapagar (Madrid) entre el 14 i 17 d’abril, en les setmanes abans dels quals els convocats per la selecció catalana tindran previstes tres sessions d’entrenaments, un cop celebrades les sis proves previstes en l’inici de temporada d’hivern.

Entre elles, dues cites (les de Mataró el dia 5 de febrer i la de Barcelona el dia 5 de març) formaran part del calendari de Liga RFEC per a cadets i júniors. Posteriorment, arribarà la celebració del Campionat de Catalunya de pista per a Infantils i Alevins que es disputarà també a Mont-roig el dia 21 de maig.

La mateixa Penya Ciclista Montroig és la organitzadora d’aquesta data inicial, per la qual es tanquen les inscripcions el proper dimarts 25 a la mitjanit, després d'organitzar amb èxit una primera prova de promoció de pista el darrer 2021. El programa de proves a disputar serà provisional fins un cop tancada la inscripció, després de la qual es confirmaran les proves a realitzar amb suficient participació. Eliminació, tempo race, escratx, madison i longest lap són les proves previstes en aquesta jornada matinal.

Calendari Lliga Catalana Pista Hivern 2022:
  • 29 de gener. Mont-roig del Camp (Penya Ciclista Montroig). Lliga Catalana per a alevins, infantils, cadets, júniors, elit, sub23 i màsters.
  • 5 de febrer (matí). Mataró (Esport Ciclista Mataró). Liga RFEC per a cadets i júnior.
  • 5 de febrer (tarda). Mataró (Esport Ciclista Mataró). Madison open per a cadets, júniors, elit, sub23 i màsters.
  • 12 de febrer. Tortosa (Penya Ciclista Baix Ebre). Lliga Catalana per a alevins, infantils, cadets, júniors, elit, sub23 i màsters.
  • 26 de febrer. Mont-roig del Camp (Mont-roig Track Team). Lliga Catalana per a alevins, infantils, cadets, júniors, elit, sub23 i màsters.
  • 5 de març. Barcelona (FCC). Liga RFEC per a cadets i júnior.
  • 12 de març. Mataró (Esport Ciclista Mataró). Lliga Catalana per a alevins, infantils, cadets, júniors, elit, sub23 i màsters.
Calendari Lliga Catalana Pista Estiu 2022:
  • 30 de juny. Tarragona (Speed Republik). Lliga Catalana per a alevins, infantils, cadets, júniors, elit, sub23 i màsters.
  • 14 de juliol. Mataró (Esport Ciclista Mataró). Lliga Catalana per a alevins, infantils, cadets, júniors, elit, sub23 i màsters.
  • 20 i 21 de juliol. Barcelona “Dia del rècord” (FCC): Dia 20 velocistes, dia 21 fondistes
  • 11 de setembre. Mataró (Esport Ciclista Mataró). 6h de Mataró.
Campionats de Catalunya Pista 2022:
  • 21 de maig. Campionat de Catalunya Pista Infantil i Alevins, Mont-roig del Camp (Penya Ciclista Montroig)
  • 26, 27 i 28 de juliol. Campionat de Catalunya Pista open i cadet. Mataró (Esport Ciclista Mataró)

Fotografia: Prova de Promoció Base de Pista Mont-roig del Camp 2021