El descens català presenta un calendari complert per aquest 2022

10/02/2022
DHi

El descens català presenta un calendari complert per aquest 2022

El descens català presenta un calendari ben complert per aquesta nova temporada 2022, tant per categoria Open com per les categopries de formació en les MiniDH Kids Cup. tot plegat en un moment prou dolç per l'especialitat, amb un bon nombre de practicants en les categories de promoció que guanyen adeptes cada any, i amb un nivell molt any en els bikers de categories Open. No en va, alguns dels nostres ciclistes són ja habituals de la Copa del Món de l'especialitat, i fins i tot aconseguint grans resultats a nivell internacional, com el cas e Pau Menoyo o Aina González qui també es va proclamar campiona estatal tot i estar en edat junior. 

Com a novetat de la temporada 2022, el termini d'inscripcions finalitzarà el dimarts a la mitjanit (com en la resta de modalitats).

Set cites per la Copa Catalana DH 2022
La Copa Catalana DH arrancarà el proper 27 de febrer a Avià al 4Riders Bike Park, per afrontar en la segona prova el Campionat de Catalunya de l'especialitat, a un altre dels recorreguts Top catalans com és La Sorrera Bike Park de La Garriga. Avià repetirà al maig abans de la UCI DH de Vallnord. L'estació francesa de les Angles no faltarà a la seva cita amb la Copa Catalana amb el Mordoride, i ja passat l'estiu es celebraran les dues últimes proves: al setembre a La Molina, i a l'octubre a Vielha. La temporada passada Ignasi Jorba (MC Sant Andreu) i Mireia Pi (La Tribu BTT Forallac) foren els campions de la Copa Catalana, mentre que Aina González (MC Sant Andreu) i Àlex Marin (Premià de Dalt CC) defensaran els títols de campions de Catalunya.

Calendari Copa Catalana DH

La MiniDH tindrà 10 proves
El calendari de MiniDh tornarà a tenir un gran nombre de proves, en un calendari que donarà el tret de sortida a Forallac el 6 de març i finalitzarà a finals de novembre al ja clàssic descens de Sant Andreu de la Barca. Pel camí, proves arreu de la geografia catalana, amb incursió a Andorra-Vallnord i a França a Les Angles, passant per Vilajuïga, La Sorrera, Avià, Rosselló, Riudarenes i la Molina. Tot plegat prioritzant la formació i la paulatina introducció a la competició en aquestes categories formatives, en la ue els més menuts demostren les seves habilitats sobre les bicis.

Calendari MiniDH Kids Cup