El 4Riders Bike Park d'Avià obrirà la Copa Catalana DH 2022

19/02/2022
DHi

El 4Riders Bike Park d'Avià obrirà la Copa Catalana DH 2022

El 4Riders Bike Park d'Avià serà la seu el proper cap de setmana del 26/27 de febrer, de la primera prova del calendari de Copa Catalana DH 2022, que com ja havíem comentat, comptarà amb 7 proves aquest 2022.

Sota la organització del BTT Avià Descens Team Club, l'entorn privilegiat d'aquest bike park assegura les màximes emocions als ciclistes que s'hi donaran cita. Les inscripcions ja s'han exhaurit, el que demostra que aquest punt del Berguedà és ara mateix un dels indrets favorits dels riders. El dissabte 26 estan programats els entrenaments oficials que determinaran els ordres de sortida, mentre que les baixades puntuables es disputaran diumenge al matí (1a mànega a les 10h i 2a mànega a les 12h). Un recorregut exigent de 2kms de baixada, partint de la cota 921m i superant gairebé 200 de desnivell negatiu, en el que es donaran cita alguns dels millors especialitstes nacionals i internacionals, com el doble campió mundial i nº5 del rànking UCI Danny Hart, el seu company d'equip i nº 20 del ranking mundial Max Hartenstern, el veterà francés i 17 al ranking Remi Thirion, el vencedor de la Copa del Món junior de Leogang 2021 Pau Menoyo estrenant categoria S23, o el campió català i estatal Àlex Marin, entre molts altres. Entre les fèmines, la campiona catalana i estatal Aina González Grimau, la lleidatana Ares Masip o la jove belga Sien Van der Velden parteixen com a favorites. 

Aquesta serà la primera de les dues proves que el bike park acollirà aquest 2022, amb una segona prova agendada a finals de maig.