Carles Sabadell, nou seleccionador català de BTT

27/02/2022
BTT

Carles Sabadell, nou seleccionador català de BTT

Carles Sabadell Ferrés (30/11/1992) és el nou seleccionador català de BTT, després que Anna Villar deixés el càrrec fa unes setmanes per incorporar-se com a seleccionadora estatal.

Sabadell, que ja havia treballat estretament amb Anna Villar durant les darreres temporades amb la selecció catalana BTT, i que també havia treballat en la coordinació del BTT infantil de la Federació Catalana de Ciclisme anteriorment, pren doncs el seu relleu i serà el màxim responsable a partir d'aquesta temporada 2022. El nou seleccionador manifesta que els seus objectius passen per "donar continuïtat a la gran feina que s'ha fet durant els últims 4 anys, acompanyant als ciclistes en el seu procés de formació i donant la oportunitat de poder agafar experiència en proves de caràcter internacional com poden ser participacions en Copes de França".

Sabadell vol enfocar el seu treball en "potenciar i perfeccionar les habilitats tècniques mitjançant jornades de tecnificació amb entrenadors de tècnica que ja estem preparant, on es treballin aspectes específics de les curses de XCO. I, a més, volem incorporar la figura d’aquest entrenador de tècnica a les sortides de selecció, de tal manera que els ciclistes puguin tenir l’acompanyament necessari per preparar els circuits detalladament". 

Molta sort i encerts Carles!

Fotografia: Félix Romero (@felixromerophoto)