Inicia el calendari de Copa Catalunya BTT Infantil 2022 a El Vendrell

06/03/2022
BTT

Inicia el calendari de Copa Catalunya BTT Infantil 2022 a El Vendrell

Prop de 240 ciclistes s'han reunit aquest dissabte a El Vendrell (Baix Penedès) per disputar la prova d'inici del calendari de Copa Catalunya BTT Infantil d'aquest 2022. El calendari català escolar de BTT 2022 va donar inici en una cita que organitzava el Club Esportiu BTT Open Natura, en el mateix escenari en què l'endemà hi organitzava una prova del veterà calendari de marxes BTT Open Kenda, que inicia la seva 27ª temporada en actiu.

  • Principiant: Norfeu Cos (BTT Fornells) i Cesca Comas (EC Girona Sant Gregori)
  • Aleví: Adrià Casas (UC Vilanova) i Emma Andreu (Bike Kids)
  • Infantil: Seff Van Kerckhove (Montbike Montbrió) i Aina Sánchez (BTT Fornells)
  • Classificacions de totes les categories a El Vendrell.

El calendari de Copa Catalunya BTT Infantil (Tota la informació) reuneix com sempre les millors escoles de Catalunya i aquest 2022 presenta aquest any una reducció de proves evident respecte l'edició de 2021, assegurant un mínim de dues cites per província i fent fins a tres proves en les dues províncies amb més Escoles de Ciclisme (Barcelona i Girona). D'aquesta manera, i al mateix temps que s'ha intentat potenciar les proves de proximitat de Kids Cup en els diferents Opens Territorials BTT (que enguany tindran 4 proves a Barcelona, 5 a Girona, 6 a Lleida i 1 a Tarragona), mirant que aquests calendaris escolars no suposin uns grans desplaçaments a les famílies i mainada al llarg de l'any.

Les categories prebenjamins i benjamins no tenenpremis ni podis, sinó que es farà un obsequi comú a tots els i les participants en reconeixement a la seva participació i esforç, mentre que les categories principiants i alevins tindran podis i premis en cada cursa, però tampoc tindran arrossegaments i classificació general.

El pròxim dissabte 12 de març, Vilajuïga (Alt Empordà) serà l'escenari de la segona data d'aquesta Copa Catalunya BTT Infantil, sota la organització del Club Ciclista Vilajuïga. Les inscripcions són obertes en aquest enllaç fins la nit de dimarts.