L'Open Girona BTT es posa en marxa a La Jonquera

13/03/2022
BTT

L'Open Girona BTT es posa en marxa a La Jonquera

Més de 300 participants han estat presents aquest diumenge 13 de març per la disputa de la prova inicial del calendari 2022 de l'Open Girona BTT-Càrniques Celrà que s'ha disputat a La Jonquera (l'Alt Empordà).

Txell Figueras (Buff-Megamo Team) i Gerard Blanch (Vilajuïga-EoBikes), repetint el seu èxit de l'any anterior, han estat els vencedors a les proves elit/sub23 i són els primers líders de la competició provincial gironina d'aquest 2022. La prova, organitzada pel Tramuntana X-Trem Club Esportiu, ha resistit les condicions meteorològiques del cap de setmana, i ha pogut gaudir de la bicicleta de muntanya en una jornada en què la pluja s'ha presentat a la darrera prova.

L'alcaldessa de La Jonquera Sònia Martínez, l'organitzador de la prova Jep Corominas i el delegat de Girona de la Federació Catalana de CIclisme Carles Ferrer han estat presents en l'entrega de premis d'una prova que a més ha estrenat el format d'open en què, després de les proves escolars, les categories infantils corrien a la prova cadet. La prova ha estat possible gràcies a la col·laboració de la Policia Local de La Jonquera, Ajuntament de La Jonquera i Protecció Civil de La Jonquera.

La pròxima parada del calendari d'Open Girona BTT-Càrniques Celrà (Consulteu-ne el calendari complet) serà el dissabte dia 26 a Vilajuïga, amb les inscripcions ja obertes.

Open Girona BTT La Jonquera 2022:

Elit/sub23 femení:

  1. Txell Figueras
  2. Júlia Pujol
  3. Alba Sugranyes 

Elit/sub23 masculí:

  1. Gerard Blanch
  2. Pau Viladelbosch
  3. Brian Jordan

Guanyadors per categories: