Vilajuïga acull dissabte la segona prova de l'Open Girona BTT 2022

22/03/2022
BTT

Vilajuïga acull dissabte la segona prova de l'Open Girona BTT 2022

Després de l’inici de l’Open Girona BTT-Càrniques Celrà a La Jonquera amb més de 300 participants en totes les categories, aquest proper dissabte 26 de març, Vilajuïga acollirà la segona prova del campionat gironí de referència. Com ja ens té acostumats el Club Ciclista Vilajuïga, estan preparant un circuit en aquesta ocasió a la zona poliesportiva de Vilajuïga, al mateix indret en que es va celebrar fa 2 anys el Campionat de Catalunya de btt, però amb novetats dins l’exigent circuit. 

Txell Figueras (Buff-Megamo Team) i Gerard Blanch (Vilajuïga-EoBikes) defensaran el liderat aconseguit a la primera cursa, en què van aconseguir la victòria. 

Els circuits preparats seran 3: un de 750 metres pels més petits, Benjamins i Prebenjamins, un segon circuit de 1700 metres per Alevins i Principiants i finalment per les categories més grans un de 8 quilòmetres que comptarà d’inici per estirar les curses amb un Start-lap de 600 metres. 

Recordem que les inscripcions es podran efectuar on-line a www.ciclisme.cat fins el dimarts 22 de març a les 12 hores de la nit. Recordem també que cal portar la placa de btt i el xip entregat per la Federació Catalana de Ciclisme.

Els horaris de control de Llicencies, confirmació d’inscripcions i recollida de placa són: