Júniors i cadets sumen una gran experiència a la Copa França BTT de Marsella

26/03/2022
Federació

La selecció catalana de BTT va disputar el darrer cap de setmana del 19 i 20 de març una important sortida amb cadets i júniors en un escenari de gran nivell com la Copa de França BTT de Marsella.

En una prova de nivell internacional, englobat en la categoria UCI Junior Series, en la seva prova júnior, el combinat de Carles Sabadell es va desplaçar amb cinc ciclistes cadet i dos júniors, que en molts casos es van veure castigats per les seves posicions de sortida. A banda de ciclistes i seleccionador, també va viatjar-hi com a tècnic Pau Costa, buscant treballar amb els seleccionats la seva tècnica en la competició francesa.

Amb tot, la positiva experiència es va tancar amb uns resultats en què hi destaquen el 5è lloc de Kyra Galí i el 10è de Mariona Ratera a la prova cadet femenina.