La Delegació de Girona FCC participa dissabte a la Fira de les Entitats Esportives de Girona

10/06/2022
Federació

La Delegació de Girona FCC participa dissabte a la Fira de les Entitats Esportives de Girona

La Delegació de Girona de la Federació Catalana de Ciclisme participarà aquest dissabte 11 de juny entre les 9:30 i les 13:30 hores a la Fira de les Entitats Esportives de Girona per donar a conèixer les diferents modalitats ciclistes. La Fira es realitzarà al voltant del Pavelló de Fontajau de Girona, en el que s’aplegaran 22 entitats de la ciutat de Girona, que mostraran als joves i infants diferents esports que poden practicar a la ciutat. 

En el cas de la Federació Catalana de Ciclisme realitzarà una sortida en BTT pels voltants del pavelló de Fontajau. Cada persona participant haurà de dur la seva pròpia bicicleta i haurà de portar casc.

Es faran dues rutes en dos sortides: 9.30 h, adreçada a infants de 4 a 7 anys i una segona a les 10.30 h adreçada a infants de 8 a 12 anys. A l’activitat també hi podran participar els pares, mares i acompanyants que han d’anar tots ells en bicicleta per acompanyar els nens i nenes. També es faran activitats complementàries com ara exercicis d'equilibri, una petita xerrada d'elements mecànics, etc.