Altafulla corona els campions de Catalunya BTT infantils 2022

13/06/2022
BTT

Altafulla corona els campions de Catalunya BTT infantils 2022

Altafulla (Tarragonès) va ser aquest diumenge 12 de juny l'escenari de la disputa del Campionat de Catalunya BTT Infantil 2022. Un total de 163 inscrits de les principals escoles de Catalunya en les categories de promoció entre pre-benjamí i infantil van omplir el circuit a l'entorn de l'Ermita de la població tarragonina, en una jornada organitzada pel Bikepark Bauhaus Torredembarra amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Altafulla en un paratge incomparable per a la pràctica del BTT.

Les diferents proves de la matinal, la festa anual del ciclisme formatiu català en categories de formació, va servir per coronar com a campions catalans en categoria infantil a Borja Carvacho (BTT Fornells), que es va endur una batallada victòria davant de Seff Van Kerckhove (Montbike-Montbrió) i Aitor Martínez (Jufré Vic-ETB), mentre que Laia Rodríguez (La Torreta Bike) s'enduia el títol infantil entre les fèmines, acompanyada al podi per Abril Roma (Jufré Vic-ETB) i Aina Sánchez (BTT Fornells).

Les categories prebenjamins i benjamins van gaudir amb les seves proves ni competitives, mentre que en principiants ja amb un circuit més tècnic d'un quilòmetre i mig, el guanyador masculí va ser Norfeu Cos (BTT Fornells), seguit de Nil Molano i Martí Capafons (Jufré Vic-ETB). En fèmines, la guanyadora va ser Laia Bragulat (BTT Fornells), seguida de Noemí Faro (Bikepark Bauhaus Torredembarra), i tercera Berta Montero (Montbike-Montbrió). En alevins ja fent el circuit llarg de 2,5km a tres voltes els nois van oferir una gran lluita fins l'última volta on es va imposar el de U.C.Vilanova Adrià Casas seguit de Iu Guillot i Gerard Estany del Bike Kids. En fèmines, va guanyar Emma Andreu del Bike Kids, seguida de Valeria Piñol del Tot bici, i tercera va ser Lucia Gutierrez del Jufre-Vic ETB.

En la classificació per equips, tenint en compte els podis i la participació en totes les categories, el club Jufré Vic-ETB es va endur el premi a la millor escola per davant del BTT Fornells i l'amfitrió, Biketrial Torredembarra Costa Daurada.

Fotografia: Bikepark Costa Daurada (ÀLBUM de fotografies de la jornada)