L'Esquella Bike Race, festa del BTT en la penúltima parada de la Copa Catalana Marató

11/07/2022
BTT

Aquest diumenge 10 de juliol, la Copa Catalana de Marató BTT d'aquest 2022 va fer parada a Ribes de Freser (Ripollès) en la disputa de l'Esquella Bike Race, prova organitzada pel Club Pirinenc L'Esquella que en la seva versió Clàssica, amb prop de 50 quilòmetres de recorregut i 2.300 metres de desnivell positiu, oferia la cursa competitiva amb un recorregut espectacular per la Vall de Ribes que va fer les delícies de tots els participants.

Va ser Mario Sinués (T-Bikes - BH Amunt) qui es va endur la victòria de la prova en categoria masculina després de 2:59:29 sobre la bicicleta, superant a Llibert Mill (CC La Marca) i al que seria el vencedor màster 30 de la jornada, Gerard Minoves (The Cyclery). Per la seva banda, Ramona Gabriel (Mig Segre Bike Club) continua invicta en el calendari 2022 de marató català i va pujar al podi de la categoria femenina acompanyada de Jordina Muntadas i Sílvia Roura (Cannondale-TB).

D'aquesta manera, Ramona Gabriel (Mig Segre Bike Club), vencedora de les quatre proves disputades, i Nil García (RR Bikers), 4t classificat elit en aquesta Esquella Bike Race, són els líders de la Copa Catalana Marató BTT 2022 a falta de la seva prova final, la Pedals de Tros de Santa Coloma de Queralt que es disputarà el pròxim 16 d'octubre.

L'Esquella Bike Race - Copa Catalana Marató BTT:

• Elit: Mario Sinués (T-Bikes - BH Amunt) i Ramona Gabriel (Mig Segre Bike Club)
  • Sub23: Víctor Fernández (Open Natura/Kenda-Biciocasion Barcelona)
  • Màster 30: Gerard Minoves (The Cyclery) i Tatiana Luisi (Ebibikes)
  • Màster 40: Roberto Fidalgo (RR Bikers) i Laia Riera (Club Esportiu Vincles)
  • Màster 50: Narcís Pujol Cabot (Súria Bicis Figueres)
  • Classificacions completes, a través de Cronotime.