La Marxa BTT 7 Ermites torna a omplir Bescanó

09/08/2022
Pedalades

La Marxa BTT 7 Ermites torna a omplir Bescanó

Aquest darrer diumenge 7 d'agost, el Club Ciclista Bescanó - Bikeno va organitzar la Marxa BTT 7 Ermites de Bescanó (Gironès) aquest diumenge 7 d’agost, dins dels actes de la Festa Major de Bescanó. La Marxa, un clàssic dins els mesos d’estiu preveia per aquesta edició, 3 sortides: una sortida per e-bikes amb la possibilitat de fer el recorregut llarg o curt, el Circuit llarg, amb 32 quilòmetres i un desnivell positiu de 1200 metres, i el circuit curt, amb 19 quilòmetres i un desnivell de 700 metres positiu.

Tots els recorregut de la Marxa BTT 7 Ermites destacaven per la seva combinació amb molts de corriols amb alguna pista, passant tots ells molt a prop de les 7 ermites, que donen nom a la prova. Un any més, la prova va registrar una notable participació, amb uns 250 ciclistes prenent part de l'esdeveniment.

Des de l’organització Club Ciclista Bescanó-Bikeno, i la Federació Catalana de Ciclisme, volem agrair el suport de l’Ajuntament de Bescanó, i també el suport de les empreses que faran possible la prova, en especial Autopodium.

Fotografia: Club Ciclista Bescanó - Bikeno