Ulldecona acollirà la 71a edició de la Volta Ciclista al Montsià

25/08/2022
Carretera

Ulldecona acollirà la 71a edició de la Volta Ciclista al Montsià

El pròxim dimarts 30 d'agost, es disputarà a la població d'Ulldecona (Montsià) una nova edició de la Volta Ciclista al Montsià. Organitzada per Promoevents Club Esportiu, la cursa històrica cursa arriba a la seva 71ª edició emmarcada dins el calendari de Grans Clàssiques-6è Trofeu Joan Casadevall elit i sub23 de la Federació Catalana de Ciclisme.

La sortida està prevista a les 9 del matí des de la plaça de l'Església, i el recorregut transcorrerà per les carreteres del Montsià sobre un circuit de 34 km amb quatre passades per meta fins a completar un total de 136 km. L'ascensió a l'Alt de les Bruixes que els ciclistes hauran de pujar fins en quatre ocasions serà el punt d'inflexió per determinar el resultat final de la cursa.

El rus Gleb Syritsa, actualment corrent com a professional a l'equip Astana, lidera encara la classificació de les Grans Clàssiques 2022 amb 285 punts. Així doncs, davant la seva absència, seran Benjamí Prades (Controlpack), amb 272 punts, Diederik Deelen (Equipo Oleka), amb 239, o Denis Denisov (Club Ciclista Catalunya-Barcelona), amb 235, els millors situats per prendre el seu relleu al capdavant del campionat.

Les inscripcions per la prova montsianenca tancaran la mitjanit d'aquest divendres.