​Tercera Edició del Clínic de Ciclisme Femení els dies 01 i 02 d'Octubre 2022

13/09/2022
Federació

​Tercera Edició del Clínic de Ciclisme Femení els dies 01 i 02 d'Octubre 2022

 Ja està aquí la 3era edició del Clínic de Ciclisme Femení organitzat per la Federació Catalana de Ciclisme amb la col·laboració del Club Ciclista Tarraco Women (TgnWomen) que enguany es celebrarà el proper dia 01 i 02 d'Octubre a Tarragona ciutat i Mont-roig del Camp respectivament.
Després de dues edicions a Barcelona (2019) i a Lleida (2021) enguany aquesta iniciativa de la Comissió de Fèmines arriba a terres tarragonines amb doble jornada de dissabte (tot el dia) i diumenge (matí).
S'ha programat dues jornades d'activitats on un màxim de 50 noies per dia, majors de 15 anys (siguin o no federades) podran gaudir de xerrades, tallers i pràctica sobre la bici amb dos epicentres emblemàtics, el Teatret El Serrallo Moll de Pescadors al Port de Tarragona i el Velòdrom Josep Florencio Tutusaus a Mont-roig del Camp.

Dissabte, després de la recepció de benvinguda s'iniciarà una sortida amb bici de BTT per l'emblemàtic Parc Ecohistòric del Pont del Diable. Per la tarda, després d'un bon dinar vora el mar, serà el torn de la xerrada sobre "Influència de les pors de la dona en el món de l'esport i com superar els obstacles i generar autoconfiança" a càrrec de Victoria García Masip, del taller de “Noves Tecnologies” a càrrec de Twonav i per acabar una breu xerrada sobre com sortir més segur a practicar el ciclisme. 
Localització

Diumenge, després de la recepció de benvinguda s'iniciarà una xerrada “d'Educació per la Mobilitat Segura” a càrrec dels Mossos d'Esquadra, seguidament es faran dues activitats en paral·lel: per una banda una sortida amb bici de carretera per les terres del Baix Camp per tal de practicar el que s'ha dit a la xerrada de Mobilitat Segura, i, una segona activitat d’iniciació a la pràctica del ciclisme amb pista al Velòdrom. Finalment es farà un pica a pica tot escoltant les experiències de la pràctica del ciclisme en el món femení a càrrec de Xary Rodríguez, Mireia Benito, Raquel Torrell i Helena Casas amb la cloenda final a càrrec del President de la Federació Catalana de Ciclisme Joaquim Vilaplana.
Localització

En aquesta 3era edició tornem a regalar a totes les inscrites, una armilla de disseny exclusiu Clínic de Ciclisme Femení 2022, gràcies al nostre col·laborador INVERSE, així com diferents obsequis dels altres col·laboradors i sorteig per esdeveniments ciclistes.
Les inscripcions seran obertes fins la mitjanit del proper 27 de Setembre. No t’ho perdis!
Per més informació: femines@ciclisme.cat o a l'enllaç:Més informació 

INSCRIPCIÓ

Preu llicència de dia pel 01/10 a 3€, ja que és activitat BTT. •
Preu llicència de dia pel 02/10 a 6€, ja que és activitat Carretera. •
Preu llicència de dia pels dos dies 9€.