Sant Boi de Llobregat posa final diumenge a la Copa Catalana Cadet 2022

05/10/2022
Carretera

Sant Boi de Llobregat posa final diumenge a la Copa Catalana Cadet 2022

Aquest diumenge 9 d'octubre, el Gran Premi Ajuntament de Sant Boi de Sant Boi de Llobregat (Baix Llobregat) serà l'escenari de la prova final de la Copa Catalana Cadet masculina i de la Copa Catalana de Fèmines Cadet, Júnior i Màsters d'aquesta temporada 2022.

El Club Ciclista Sant Boi organitza una matinal que començarà a les 9h amb la disputa de les proves de la Copa Catalunya Infantil per a les categories escolars, mentre que a les 11h serà el torn per a les categories cadets masculina i fèmines cadet, júnior i fèmines, que en acabar la prova rebran els premis de la Copa Catalana de carretera de les seves categories d'aquest 2022. Igual que en el cas de les proves infantils, la cursa se celebrarà en un circuit urbà al costat del Parc Ciclista Sant Boi-Can Dubler, les instal·lacions de referència del club baixllobregatí.

Adrià Pericas (Purito-Tadesan-Nuria) té assegurada la seva victòria a la Copa Catalana Cadet 2022 (que haurà tingut 19 dies de competició puntuables) per davant dels seus companys d'equip Roger Pareta, Martí Pratginestós i Marc Zafra, que sí que poden variar les seves posicions segons les classificacions a Sant Boi.

Per la seva banda, la Copa Catalana de Fèmines, Cadet, Júnior i Màsters 2022 haurà tingut set proves puntuables, i arriba amb les classificacions apretades. Laia Bosch (Costa Brava Mediterranean Foods) lidera amb 226 punts en categoria júnior pels 220 de Estefanía Jiménez (CAF Turnkey Engineering), mentre que en categoria cadet, Núria Hidalgo (Costa Brava Mediterranean Foods) té 294 punts, amb Laura Martínez (Tot net-Terrassa) amb opcions matemàtiques de superar-la, amb 270. La categoria màster 30 la lidera Yulimar Milla (RCB Motor-Begues) i la màster 40, Úrsula Ospina (Ratpenat Club Ciclista).

Fotografia: Natascha Chekannikova (www.natascha.es)