La Copa Catalana de Marató BTT 2022 es tanca amb X Pedals de Tros

10/10/2022
Marató

La Copa Catalana de Marató BTT 2022 es tanca amb X Pedals de Tros

Aquest diumenge 16 d'octubre es posarà el punt i final al calendari de la Copa Catalana de Marató BTT 2022 amb la disputa de la X Pedals de Tros de Santa Coloma de Queralt (Conca de Barberà). El Club BTT Queralt organitza un any més la Pedals de Tros, que caracteritza per ser una prova BTT amb corriols tècnics i divertits, tant de pujada com de baixada. Com en la última edició, el 2022 el traçat llarg és competitiu i puntuable per la Copa Catalana BTT Marató, i es mantenen els circuits curt i popular com a marxes BTT (no competitives).

El recorregut del circuit llarg comptarà amb 57 quilòmetres i uns prop de 1.750 metres de desnivell positiu acumulat aproximat, de la qual se'n poden consultar totes els detalls.

Després de la disputa de les proves de La Santa Vall, l'Open Kenda de Torrelles de Foix, GarriguesBike i l'Esquella BikeRace, la Copa Catalana de Marató BTT 2022 arriba a la seva darrera prova liderada per Nil García (RR Bikers) per davant del sub23 Víctor Fernández (Kenda-Biciocasion Barcelona) i de Llibert Mill (Club Ciclista La Marca), mentre que Ramona Gabriel (Mig Segre Bike Club) té assegurada la seva victòria final entre les fèmines després de guanyar en les seves participacions a La Santa Vall, Torrellles de Foix i l'Esquella BikeRace.

Les inscripcions es poden realitzar fins el dia 14 d'octubre a les 10h.