La Copa Catalana de BTT Marató continua amb l'Open Maxxis El Vendrell

23/02/2023
BTT

La Copa Catalana de BTT Marató continua amb l'Open Maxxis El Vendrell

El cap de setmana del 4 i el 5 de març, El Vendrell es convertirà en territori de BTT. La capital penedesenca acollirà dissabte la Copa Catalunya Infantil BTT i diumenge serà el torn per a l’Open Maxxis El Vendrell. La carrera, organitzada pel Club Open Natura i que obre el calendari de l’Open Maxxis Marathon, serà la segona prova puntuable de la temporada Copa Catalana de BTT Marató una setmana després de la seva estrena.

El calendari català de XCM compta aquest any amb quatre proves de Copa Catalana: la prova inicial a La Santa Vall de Sant Gregori, que es disputarà aquest 26 de febrer, l’Open Maxxis El Vendrell que es disputarà el diumenge 5 de març i dues proves més que tindran lloc a Torrelles de Foix el 2 d’abril i a El Bruc el 14 de maig amb la Cursa dels Herois. La prova del Vendrell suposa també l'inici de l'Open Maxxis Marathon, que tindrà vuit parades al llarg de l’any i que també té la prova de Torrelles de Foix dins el calendari BTT Marató català.

La prova penedesenca viurà aquest any la seva divuitena edició i ho farà amb un recorregut de 60 quilòmetres a través d’un territori espectacular. Els corredors i corredores hauran d’afrontar una jornada amb més de 1.500 metres de desnivell i que transitarà per territoris de molts corriols i amb els trams típics de pedres.