Massimo Rosa i ​Pilar Fernández, primers líders de la Copa Catalana Marató BTT a La Santa Vall

26/02/2023
BTT

Massimo Rosa i ​Pilar Fernández, primers líders de la Copa Catalana Marató BTT a La Santa Vall

La Copa Catalana de Marató BTT 2023 ha disputat aquest diumenge 26 de febrer en un escenari de luxe: La Santa Vall de Sant Gregori, amb el seu sempre espectacular recorregut caracteritzat pel singletrack i amb una important duresa (55 quilòmetres amb més de 1.500 metres de desnivell positiu) que ha fet les delícies dels participants en el marc d'un esdeveniment organitzat per Klassmark.

Un important ciclista internacional com l'italià Massimo Rosa (Soudal Leecougan International Team) ha estat el dominador de la prova i se situa així com a primer líder de la competició, després d'haver superat a l'alemany Simon Stiebjahn (Singer Racing Team) i al català Mario Sinués (T-Bikes BH Amunt), que ha pujat al podi en tercera posició. Per la seva banda, la madrilenya Pilar Fernández (Flyz-Orquin Racing Team) ha estat la millor fèmina i agafa el liderat de la Copa Catalana, per davant de les catalanes Jordina Muntadas (Edibikes Club Ciclista) i Marta Torà (Agrupació Ciclista Sant Just).

La temporada 2023 de la Copa Catalana de Marató BTT, que consta de quatre proves aquest 2023, continuarà el pròxim cap de setmana a l'Open Maxxis d'El Vendrell.

La Santa Vall - Copa Catalana BTT masculí:

  1. Massimo Rosa (Soudal Leecougan International Team)
  2. Simon Stiebjahn (Singer Racing Team)
  3. Mario Sinués (T-Bikes BH Amunt)

La Santa Vall - Copa Catalana BTT Marató femení:

  1. ​Pilar Fernández (Flyz-Orquin Racing Team)
  2. Jordina Muntadas (Edibikes Club Ciclista)
  3. Marta Torà Milà (Agrupació Ciclista Sant Just)

Classificacions oficials completes, en el següent enllaç.

Fotografia: La Santa Vall