La Jonquera viurà la quarta edició de l'Open Girona BTT

03/03/2023
BTT

La Jonquera viurà la quarta edició de l'Open Girona BTT

La quarta edició de la cita de La Jonquera amb l’Open BTT Girona-Càrniques Celrà ja està en marxa. Aquesta setmana, les instal·lacions de l’Ajuntament de la Jonquera van serl’escenari de la presentació de la prova, que se celebrarà el pròxim diumenge 12 de març juntament amb la Kids Cup-La Jonquera 2023, la cursa adreçada als més joves. Durant l’acte s’ha donat a conèixer el cartell promocional de l’esdeveniment, organitzat pel club esportiu Tramuntana X-Trem i l’Ajuntament.

Una setmana després de l'estrena del calendari provincial gironí a Vilajuïga, l’Open BTT Girona-La Jonquera constarà d’un circuit permanent abalisat de set quilòmetres (en total, 35 quilòmetres de recorregut), marcat amb panells grocs i negres. Amb sortida i arribada al nucli urbà, l’itinerari resseguirà els dòlmens que hi ha a la falda de l’Ermita de Santa Llúcia, entre altres atractius paisatgístics. El tret de sortida de la prova de les categories Èlit i Master tindrà lloc a les deu del matí, mentre que una hora abans arrencarà la prova en categories de Promoció (Kids Cup): en aquest cas, els participants hauran de completar una distància d’11 quilòmetres totals en un circuit de 3 quilòmetres.

El calendari comença a l’Alt Empordà
La de la Jonquera serà la segona prova del calendari Open BTT i Kids Cup d’aquesta temporada. En aquest sentit, els motors del campionat es posaran en marxa aquest diumenge, 5 de març, a Vilajuïga. Després de la cita alberenca se celebraran tres curses més: a Castell d’Aro (16 d’abril), a Quart (7 de maig) i a Sant Hilari Sacalm (3 de juny).