La Copa Catalana DH 2023 viu la seva penúltima prova al Pure Riding Bikepark

28/05/2023
DHi

La Copa Catalana DH 2023 viu la seva penúltima prova al Pure Riding Bikepark

Aquest cap de setmana del 27 i 28 de maig, el circuit Pure Riding Bikepark d'Osor (La Selva) ha viscut la disputa de la tercera prova de la Copa Catalana de Descens 2023, en una cursa molt entretinguda gràcies a un circuit molt exigent i molt ben treballat per part del Pure Riding Bikepark, que ha reunit a 120 participants.

El dissabte d’entrenaments havia estat un bon dia on tothom havia gaudit d’un bon ambient. La jornada de diumenge arrencava a les 8h amb els entrenaments oficials i la Classificatòria a les 10:00h. Teníem un bon nivell de corredors preparant la Copa del Móni els favorits eren en Sebastian Holguin, actual líder de la Copa Catalana, i Hugo Frixtalon.  A la classificatòria el millor temps ha estat per Hugo Frixtalon, que a la final ha revalidat la posició. En Fèmines teníem dues favorites Melanie Chapaz i la Junior Valentia Roa. Valentina ha guanyat l'scratch de fèmines i també es col·loca líder de Juniors mentre que Melanie ha guanyat en Fèmines Elit. Per la seva banda, Mireia Pi continua com a líder de la Copa Catalana.

En les altres categories veiem que els joves pugen amb molt de talent. En infantil: una categoria molt disputada entre els dos primers classificats, Lluc Hospital, l'actual líder ha guanyat per menys d'un segon al seu gran competidor, Marcel Barrachina. En cadet, novament ha aconseguit la victòria Oriol Cuadrat fent un molt bon temps col·locant-se en el top5 millor temps del dia d'avui, seguit de Victor Linares. En júnior, Oriol Llaudó havia fet molt bon registre a la classificatòria classificant-se com a 5è en l’scratch, i a la final ha aconseguit la victòria seguit de Juan Guillamón.

Els Màsters han estan mes regulars i conservadors. En M50 ha guanyat Matthieu Weidner seguit de Jordi Lago que li ha servit per assolir el Maillot de líder de la copa Catalana. M40 Javi Espada ha pujat a la part més alta del podi seguit del líder Daniel Vazquez i completant el Top 3 Pau Balagué. I els M30 Joan Cordón continua com a líder i guanyant la seva categoria.

La pròxima i última cursa d'aquesta Copa Catalana DH 2023 serà el dia 16 de juliol a l’estació francesa de Les Angles.