Fornells de la Selva posa punt i a part a la Copa Catalunya BTT Infantil

04/06/2023
BTT

Fornells de la Selva posa punt i a part a la Copa Catalunya BTT Infantil

Fornells de la Selva (Gironès) ha estat l'escenari aquest diumenge 4 de juny de la darrera prova de la Copa Catalunya BTT Infantil abans de l'aturada que farà el calendari durant l'estiu. Ho ha fet amb una jornada organitzada per l'escola BTT Fornells de la Selva que ha reunit 200 nens i nenes de les categories prebenjamí, benjamí, principiant, aleví i infantil. 

Les victòries en categoria infantil han estat per a Damià Matamala (BTT Fornells Bikeaventura) i Laia Rodríguez (Escola La Torreta Bike), que repeteixen el triomf que ja van aconseguir la setmana anterior al Bike Show de Vic. En categoria aleví, Gerard Solé (Cervera Penya Ciclista) i Iris Jimenez (73Factory BG Team) han estat els vencedors a Fornells de la Selva, i Salvi Galceran (BTT Fornells Bikeaventura) i Mar Surrell (CC Baix Ter) han estat els més forts entre els principiants. En categoria benjamí i prebenjamí, com sempre, s'han repartit reconeixements a tots els participants.

La Copa Catalunya BTT Infantil se'n va ara de vacances d'estiu després de les nou primeres dates de la temporada, i tornarà després de l'estiu amb l'Open Infantil One to One el 16 de setembre a Molins de Rei i l'Open Infantil Vila de Juneda el 14 d'octubre.

Copa Catalunya BTT Infantil Fornells de la Selva

  • Infantils: Damià Matamala (BTT Fornells Bikeaventura) i Laia Rodríguez (La Torreta Bike)
  • Alevins: Gerard Solé (Cervesa Penya Ciclista) i Iris Jimenez (73Factory BG Team)
  • Principiants: Salvi Galceran (BTT Fornells Bikeaventura) i Mar Surrell (CC Baix Ter)
  • Benjamins i prebenjamins: Reconeixement per a tots els participants
  • Totes les classificacions completes