El Club BTT Llagostera, a punt per la celebració dels seus 30 anys

07/06/2023
BTT

El Club BTT Llagostera, a punt per la celebració dels seus 30 anys

El Club BTT Llagostera celebra aquest any el seu 30è aniversari, una efemèride que des de l’entitat s’estan preparant per celebrar. El club va començar la seva activitat el 1993, quan una colla d’esportistes que s’havien sumat al BTT, una modalitat que estava en auge durant aquells anys a Europa, va fundar el club amb l’objectiu de compartir moments junts tot pedalant i descobrint nous camins. Tres dècades després el propòsit continua impassible: compartir una passió comuna. 

Durant tots aquests anys, el Club BTT Llagostera ha difós la pràctica de l’esport al voltant de la bicicleta de muntanya, potenciant alhora altres modalitats del ciclisme, organitzant sortides pels camins de l’entorn i marxes populars. Enguany, el 27 d’agost es tornarà a celebrar una nova edició de la ja consolidada marxa de BTT “La Salamandra” (Més informació de l'edició 2023).

A més de l’obsequi d’un bidó personalitzat del Club per a tots els socis i sòcies de l’entitat, una de les celebracions que es plantegen des del Club BTT Llagostera seria una trobada en la qual tots els socis actuals i les persones que han format part de la junta de l’entitat en algun moment de la seva vida puguin celebrar aquests 30 anys.