Vuit seleccionats pel Campionat d'Espanya de paraciclisme en pista

02/03/2021
Paraciclisme

8 ciclistes formen la selecció catalana que aquest cap de setmana del 6 i 7 de març disputaran els Campionats d'Espanya de ciclisme adaptat en pista, que tindrà la seva seu al velòdorm madrileny de Galapagar. Amb els tècnics Bernat Moreno i Pere Garcia acompanyen la delgació, que viurà dos dies intensos de competició enmig d'un rigurós protocol de prevenció contra la Covid-19.

Divendres a la tarda serà el torn pels entrenaments oficials, mentre que dissabte ja arribarà una jornada de doble sessió. Després de les classificatòries del matí, la jornada de tarda coronarà els títols de persecució i velocitat per equips. Per la seva banda, diumenge serà el torn de les proves de velocitat, quilòmetre i escratx, puntuable per una classificació final d'òmnium.

El darrer gener de 2020, Galapagar també va ser l'escenari del Campionat d'Espanya, on la selecció catalana va sumar un total de 12 medalles. El tàndem olímpic de Ignasi Àvila i Joan Font van signar un campionat rodó sumant la medalla d'or en les proves de en persecució, velocitat i quilòmetre, una prova de quilòmetre on Clàudia Grau també s'enduia la victòria en categoria C3. Tots ells voldran revalidar els seus grans resultats aquest cap de setmana a Madrid.