El Campionat de Catalunya de bike marató serà al Fals el proper 27 d´ agost

16/08/2006
BTT

El Campionat de Catalunya de bike marató serà al Fals el proper 27 d´ agost

Fals és una petita població propera a Manresa (a tan sols 8km), situada en el centre geogràfic de Catalunya i a 400 metres de desnivell del mar, que conta amb una població pròxima als 280 habitants. Fals és un dels quatre nuclis urbans que configuren el municipi de Fonollosa, juntament amb Camps, Canet de Fals i el propi Fonollosa.

El Campionat de Catalunya de Llarga Distància Powerbar de Fals és un repte per a aquesta població que ha vist créixer a una de les millors bikers de l'actualitat, Neus Parcerisas, qui s'ha encarregat de dissenyar el circuit. L'organització de la prova, a càrrec de Ocisport i de l'Associació per la Defensa de l'Entorn Rural, ha preparat un espectacular i complet circuit pels paisatges propis del Bages.

El circuit serà de 60km i constarà de 2 bucles, el primer d'ells de 35km aproximadament ?serà el recorregut també de la pedalada popular Open Natura- i un segon de 25km. Els constants desnivells del terreny faran de la prova una exigent competició que coronarà al Campió de Catalunya de Llarga Distància Powerbar.

 

Tota la informació actualitzada la podreu trobar en la pàgina web www.ocisport.net/ccatalunya, on també podreu realitzar la preinscripció on-line. Les inscripcions i recollida de dorsals es realitzaran el mateix diumenge en la zona de sortida, situada en la zona poliesportiva de Fals.

 

Diumenge 27 d'agost:

7.30 a 8.30             Recollida de dorsals

9.00                 Sortida Campionat de Catalunya de Llarga Distància Powerbar

9.10                 Sortida Open Natura

13.30                             Lliurament de trofeus

 

Nota i fotografia d´ Ocisport