L´ inici de la temporada cicloturista el diumenge a XS Esports

20/03/2008
Cicloturisme

L´ inici de la temporada cicloturista el diumenge a XS Esports

El proper diumenge, es podrà gaudir d´ un resum de la primera prova de Challenge Catalana de cicloturisme, celebrada a Parets del Vallès més la presentació dels equips del Club Ciclista Sant Boi i Ca´N Anglada de carretera i el Massi de BTT. Serà com sempre dins de l´ espai XS Esports sobre les 16 hores.

 

Marxa Cicloturista Vila de Parets

 

Voila, la temporada ciclista a Catalunya ja està endollada. Les competicions principals ja estan en marxa, la Copa Generalitat- Grans Clàssiques, la Copa Catalana Internacional de BTT, la Copa Catalana de descens, ... són algunes de les principals cites en plena activitat. Mentre, els equips de les diferents disciplines aprofiten per donar a conèixer les seves cares i els seus nous maillots. Tot i les dificultats amb les que ha de conviure l´ esport base en general i el ciclisme en particular, l´ entrada de nous patrocinadors, en ocasions amb aportacions modestes però molt valuoses, no para a la pedrera d´ aquest esport.

Una de les darreres presentacions fou la del Club Ciclista Sant Boi, una entitat molt vinculada al territori i la seva història amb arrels als anys 60 i un munt d´ activitat a les seves espatlles. A més de la promoció de la pedrera i ensenyament de les virtuts del ciclisme entre el jovent, aquest club organitza cada mes de maig la competició més important del calendari català, pertanyent a la Copa d´ Espanya: la Cursa del Llobregat

A Parets del Vallès es va celebrar la primera cursa de la Challenge Catalana de cicloturisme, calendari que organitza la Federació Catalana de Ciclisme i que inclou 10 proves repartides durant tota la temporada. La vuitena edició de la Marxa Ciutat de Parets, primer Memorial Pere Pujol va reunir un total de 240 cicloturistes que van desbordar les previsions més optimistes de l´ organització.

 Entre els participants destacar el concurs del ciclista professional Alberto Rodríguez, originari de la vila de Parets del Vallès i actualment a les files del Contenpolis- Múrcia.