Lloret de Mar celebra la seva pedalada del canvi climàtic

01/10/2008
Cicloturisme

Lloret de Mar celebra la seva pedalada del canvi climàtic

El punt de sortida va ser la pista d'atletisme de Lloret de Mar. Poc després de les 10 del matí sortia la comitiva ciclista en direcció al barri del Rieral passant pel barri de Fenals, passeig per la platja de fenals, passeig de Lloret, i la Riera. 

La Pedalada va acabar a les pistes d'atletisme, on es va oferir a tots els participants una bona xocolatada. A càrrec del sr. Ignasi Riera, regidor de medi ambient i del sr. Ivan Tibau, regidor d'esports, es va fer entrega dels premis de la setmana de la mobilitat als Lloretencs que vàren participar en les diferents activitats/jocs organitzades per l'ajuntament en aquesta setmana. La pedalada va comptar amb la col·laboració de varies entitats del municipi així com la del Club Ciclista de Lloret de Mar.

La Pedalada contra el canvi climàtic s'emmarca dins la celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat dins la qual l'Ajuntament de Lloret de Mar ha engegat diverses accions per a promoure l'ús de la bicicleta com a mitjà de transport net, sostenible i segur. En aquest cas un panell a les pistes d'atletisme informava que el desplaçament de 143 persones en bicicleta equivalia a 122,55 quilograms d'emissions de CO2 que s'havien evitat.

 

Text i fotografia: www.cclloretdemar.com