Compte enrere per la Bicicletada Popular del Besòs

21/04/2009
Cicloturisme

Compte enrere per la Bicicletada Popular del Besòs

La prova, organitzada per la Diputació de Barcelona amb la col·laboració del Consorci per a la Defensa de la Conca del Besòs i la direcció tècnica de la Federació Catalana de Ciclisme, se celebrarà el diumenge 26 d'abril i és oberta a tots els públics. Fins ara ja s'hi ha inscrit prop d' un miler de participants. El límit màxim és de 1.500 ciclistes.
La sortida es realitzarà a les 9:30 h des del Parc Firal de Granollers. Al llarg del recorregut, d'uns 24 Km., hi haurà punts de trobada a Montornès del Vallès, Montcada i Reixac i Santa Coloma de Gramenet on els participants també podran iniciar la Bicicletada, si ho desitgen. L'arribada serà al Parc del Litoral de Sant Adrià del Besòs cap a les 11:30 h.
Durant l'acte de presentació, el diputat d'Espais Naturals, Josep Mayoral, ha destacat que, enguany, la bicicletada coincideix amb la celebració dels 30 anys d'ajuntaments democràtics. “Avui, el riu està recuperat perquè la gent del territori i els seus ajuntaments ho han volgut”. I ha afegit: ”hem pogut passat del què semblava impossible al possible”, en referència al projecte que ha permès augmentar la qualitat de les ribes fluvials del riu Besòs. De la seva part, el diputat d'Esports, Josep Monràs, ha demanat la participació popular a la bicicletada i ha reivindicat l'esport de salut i de relació humana a través d'aquesta prova.

 

Tota la informació http://www.diba.cat/bicicletada