Balanç positiu de l´ Estada de Cicloturisme a Platja d´ Aro

11/03/2010
Cicloturisme

Balanç positiu de l´ Estada de Cicloturisme a Platja d´ Aro

Van ser 170 els ciclistes que van rodar per les tranqui-les carreteres de la Costa Brava passant per La Bisbal, Begur i Sant Antoni de Calonge. El temps va aguantar i no va caldre utilitzar els impermeables, això si, el dia era força fred. Hem d'agrair als voluntaris que van servir l'avituallament a Peratallada, que va satisfer als esforçats ciclistes.

Aquest any estàvem acompanyats per una trentena de cicloturistes francesos que van quedar sorpresos molt favorablement de l'organització i del preu de l'estada pels serveis que  s'oferien.

Sempre s'ha volgut afegir una nota cultural a aquestes estades i així, la tarda de dissabte, es va dedicar a visitar el Museu de la Pesca de Palamós. Uns autocars van recollir a les persones de l'hotel per portar-les a aquesta població de la Costa Brava.

Al tornar a l'hotel, l'empresa Prolight que patrocina els circuits de Cicloturisme d'aquest any, va fer una presentació de les novetats en els quadres que promociona, que va ser seguida amb gran interès pels més afeccionats a la bicicleta.

El diumenge es va deixar lliure per aquells que volien passejar amb les seves parelles o pels que volien tornar a sortir amb la bici. El dinar va servir de comiat d'aquest cap de setmana d'autèntic cicloturisme, on el nombre de participants augmenta any rere any i ja comença a ser difícil trobar infraestructura per a tanta gent.