Canvi de sortida de la Barcelona - Sitges

13/11/2018
Cicloturisme

Canvi de sortida de la Barcelona - Sitges

La marxa cicloturista Barcelona - Sitges ha hagut de canviar el punt de sortida de la prova, situant-se al Canal Olímpic de Castelldefels a les 09.30h del proper diumenge dia 18/11. 

Des de la organització de la Barcelona-Sitges, i tal i com molts cicloturistes ens van demanar, s'ha treballat per intentar recuperar la sortida de Barcelona per l'esdeveniment. Amb aquesta idea s'ha anat treballant aquestes setmanes preparant la sortida clàssica des de l'Avinguda Maria Cristina de Barcelona. Tot i així, malgrat que han estat diversos els recorreguts i/o alternatives que s’han plantejat, no ha estat possible tancar un recorregut que satisfés a totes les administracions imprescindibles per arribar a un acord, pel que davant d’aquest fet únicament teníem la alternativa final d’ anular l’esdeveniment, o bé en última instancia cercar com en l’any anterior 2017 una sortida alternativa al Canal Olímpic de Castelldefels. Hem fet prevaldre totes les opcions possibles per tal de mantenir i celebrar l’esdeveniment per reivindicar la seguretat dels ciclistes en la carretera, abans que anular-lo.

Com sabeu, la inscripció en aquest esdeveniment és gratuïta per a federats i també per no federats, pagant únicament aquests últims els 3 € en concepte de llicència de dia. Les persones federades que us heu inscrit gratuïtament, no cal que realitzeu cap tipus de gestió addicional. La recollida de dorsals es manté exactament igual.

Respecte a les persones no federades, que no paguen inscripció però sí que han subscrit una llicència de dia, i atenent a les vostres consultes i respectant que alguns de vosaltres no estigueu interessats en assistir degut a aquest canvi, hem previst fer les devolucions de l’import de la llicència de dia seguint el següent procediment:

  1. Enviar sol·licitud per correu electrònic a inscripcions@ciclisme.cat / cicloturisme@ciclisme.cat
  2. Indicar DNI, Nom i Cognoms i el número de comanda del correu de confirmació de la inscripció, de les persones de les que es vol fer l’anul·lació de la llicència de dia.
  3. El termini per fer les sol·licituds d’anul·lació és fins al tancament d’inscripcions, el proper dimecres 14/11/2018 a les 14.00h.

Un cop tancades les inscripcions, es procedirà a fer totes les devolucions de les sol·licituds rebudes, i les persones que hagin cancel·lat la inscripció no podran participar en la pedalada.

Lamentem les molèsties que us hagi pogut ocasionar aquest canvi de recorregut.

Més informació de la pedalada