Exitosa segona jornada de la Lliga Catalana de Pista a Mataró

21/03/2021
Pista

Exitosa segona jornada de la Lliga Catalana de Pista a Mataró

El recentment renovat Velòdrom de Mataró ha estat l'esceneari de la segona cita de la Lliga Catalana de Pista Ciutat de Mataró, després de la ja celebrada fa uns dies en aquest mateix velòdrom..

Fins a 60 participants s'han reunit a la pista maresmenca per una prova que en aquesta ocasió ja ha inclòs les categories de formació (alevins i infantils), en un programa que incorporava cinc proves: eliminació, tempo, scartach, longest lap i madisson.

La jornada començava amb la prova d'eliminació en les categories de promoció, i en la qué Joel Munté (Performance Track Cycling Team) ha estat el millor entre els infantils mascuñins, i amb Aixa Catalan (Barcelona Pista CE) com a millor fèmina. En els alevins s'ha imposat Roc Escobar (Speed Republik). Seguidament han sortit a la pista els cadets masculins per disputar la prova de Tempo en la que Gerard Cano (Olot CCI) ha guanyat amb autoritat en una prov dominada pels ciclistes de l'Olot infantil. Domini igualment del Terrassa entre les fèmines, disputada en format Open i en la que la cadet Citlali Pareja (Terrassa CC) s'ha imposat davant les seves companyes d'equip Marta Vilanova i Judith Pradas. En l'Open masculina, bonic duel entre els juniors Marcel Pallarés (Terrassa CC) i David Peñaranda (Vilanova UC) imposant-se el primer amb 52 punts per 44 del vilanoví.

20 han estat les voltes de l'scratch infantil en el que de nou ha sortit victoriós Joel Munté (Performance Track Cycling Team), amb Arnau Llagostera (Olot CCI) en segona posició. Pel que fa als alevins i fèmines, sobre 15 voltes, també repetien victòria Roc Escobar (Speed Republik) i Aixa Catalan (Barcelona Pista CE), primer i segona escratx.  En les madisson, domini de la parella Cano-Plana entre els cadets i fèmines, mentre que el duet Pallarés-Casado ha estat el vencedor en el format Open disputat a 120 voltes.

Finalment, en la prova de Longest Lap Joel Munté (Performance Track Cycling Team) ha signat el seu ple de victòries del matí, erigint-se com el gran dominador en categoria infantil masculina. Entre les fèmines infantils, Íngrid Clua (Baix Ebre PC) s'imposava signant un 3r lloc escratx, i amb Roc Escobar (Speed Republik) sent de nou el millor entre els alevins. Lluc Plana (Olot CCI) era el millor cadet, mentre que la júnior Marta Vilanova (Terrassa CC) s'imposava en les fèmines i Axier Casado (Terrassa CC) en la prova Open.