Avià estrena la Copa Catalana DH amb èxit de participació

06/04/2021
DHi

Avià estrena la Copa Catalana DH amb èxit de participació

ACTUALITZACIÓ 08/04/21: Comunicat de l'organitzador respecte les restriccions Covid anunciades
Llegir el comunicat
________________________________
Aquest proper cap de setmana del 10 i 11 d'abril es donarà inici al calendari de Copa Catalana DH 2021, que té la seva primera cita a Avià (Berguedà) amb la Copa Catalana DH 4Riders que organitza el club BTT Avià Descens.Team. El calendari de descens català compta amb 6 proves per a la màxima categoria, que comencen amb un important èxit de participació amb totes les inscripcions complertes.

Dissabte de 10h a 17h serà el temps disponible per als entrenaments d'un circuit que compta amb una cota de sortida de 921m i una d'arribada de 740m. Per la seva banda, diumenge al matí serà el torn de les competicions, amb dues mànegues repartides entre les 10h i les 12h.

"Estem contents i il·lusionats amb el calendari d'aquest any, esperem poder anar fent el calendari previst amb totes les mesures necessàries i que les circumstàncies acompanyin", explica el responsable de la comissió de descens de la Federació Catalana de Ciclisme, Jordi Jorba. "Amb les incerteses derivades d’aquest any caigut una prova mítica com la d’Espot, però tenim novetats amb la recuperació del circuit de La Molina, que després de fa molts anys torna a ser al calendari de la Copa Catalana i amb l'estrena d'un circuit nou com el d'Àger. A veure si podem veure un any 2021 en què veiem la llum i recuperem una mica la normalitat dins l’excepcionalitat de les circumstàncies", explica Jorba davant l'estrena d'aquest cap de setmana.

A més, es torna a destacar "la cooperació entre Andorra, França i Catalunya, amb les proves a La Massana i Les Angles. Any rere any ho fem i és molt bo per la Copa Catalana, ja que ens emmirallem amb altres territoris on el món del descens està molt arrelat, i ens esperona a fer les coses millor, tant a nivell organitzatiu com de corredors, que troben referents importants de gran nivell a les competicions", continua explicant sobre les cites que es viuran els propers 1 d'agost i 12 de setembre, respectivament. A més, Jorba també es contratula de l'èxit del calendari de Copa Catalana MiniDH per a categories inferiors, que aquest 2021 de amb vuit proves (Tot el calendari complet), a destacar en un calendari que s'espera que es pugui celebrar sense entrebancs i amb protocols de seguretat establerts.

Calendari Copa Catalana DH 2021:

  • 11 d'abril: Copa Catalana DH 4Riders (Avià)
  • 1 d'agost: Mordoride (Les Angles, França)
  • 29 d'agost: DH La Molina
  • 12 de setembre: DH Vallnord (La Massana, Andorra)
  • 19 de setembre: DH Vila d'Àger - Tartager
  • 24 d'octubre: DH Cervià de les Garrigues 
  • Tota la informació de la Copa Catalana DH 2021.