Torredembarra acull dissabte el Campionat de Catalunya de Trial

27/04/2021
Trial

Torredembarra acull dissabte el Campionat de Catalunya de Trial

 

Aquest proper dissabte 1 de maig es disputarà al BikePark Bauhaus de Torredembarra el Campionat de Catalunya de Trial. Les mateixes instal·lacions que el darrer mes de novembre van acollir els Campionats d'Espanya de la disciplina, coronaran els campions catalans d'aquest 2021, amb títols per a les categories elit, màster, sub23, júnior, cadet, infantil, aleví, principiant, benjamí i pre benjamí, en una prova organitzada pel Club Biketrial Costa Daurada Torredembarra.

Per la cita tarragonina s'hi han registrat 125 inscrits d'alt nivell, inclosos alguns participants de fora de Catalunya com a prova inscrita al calendari nacional com la gran protagonista de l'inici de la temporada catalana Vera Barón o els campions del món en categories inferiors Travis Asenjo i el basc Alvaro Gímenez. Serà un recorregut de 5 zones a dues voltes on s'hi podran veure alguns dels grans noms del trial català actual com Jordi Araque, Toni Guillén, Laia Esquís, Domènec Lladó o Martí Vayreda, mentre que seran dubtes fins l'últim moment el campió del món Sergi Llongueras i Eloi Palau, recuperant-se de problemes físics.

El mateix Sergi Llongueras i Alba Hidalgo van ser els campions de Catalunya en la darrera edició celebrada al mes d'agost a Ripoll.

"Com a club organitzador estem molt satisfets de portar els Campionats de Catalunya de Trial una vegada més a terres tarragonines, a més aquest any amb 3 proves d'alt nivell a Torredembarra mateix, el Campionat de Catalunya, la Copa Catalana el dia 16 de maig i Campionats d'Espanya el 10 i 11 de juliol, fent que Torredembarra sigui un eix importantíssim per al trial català", valora el president del Club Biketrial Costa Daurada, Àngel Batlle.

Horaris Campionat de Catalunya Trial 2021: