Cita de luxe de Copa Critèrium i Copa Catalana al Bicircuit Festival

12/07/2021
Carretera

Més de 200 ciclistes es van reunir la matinal del darrer diumenge 11 de juliol a les proves competitives del 5è Bicircuit Festival: proves de Copa Critèrium, Copa Catalana de fèmines, júnior i cadet van omplir un escenari de luxe com és el Circuit de Barcelona-Catalunya, un any més organitzant un esdeveniment de promoció ciclista en les seves instal·lacions.

Gairebé un centenar dels participants es van reunir a la darrera prova, en què les categories elit/sub23 i màsters 30 i 40 estaven citades en una cursa que s'allargaria fins als gairebé 60 quilòmetres dins el circuit català. El que torna a ser líder de la Copa Critèrium (Tota la informació) després de quatre dates Àlex Ulloa (Proton Cycling Academy), es va endur la victòria final de la prova gràcies a les bonificacions, mentre que la victòria sub23 era per al seu company d'equip Ricard Martín, ara tercer a la general de la Copa Critèrium, arribant en el mateix grup capdavanter que el vencedor en màster 40, José Félix Talledo (Lefa Team). Per la seva banda, el primer màster 30 va ser Ricard Demiguel (Miami-Megabici).

El Gran Premi del Préssec del Morell retornarà la Copa Critèrium el proper dia 1 d'agost.

Amb tot, la matinal havia començat amb la disputa de la prova cadet i júnior fèmines, en què Marc Aranda (Quadis-Trek Bicisprint) es va imposar davant d'Ivan Viladrich (Granfons-SB Hotels) i de la vencedora júnior, Lucia Garcia (Costa Brava Mediterranean Team), que avantatjava en cinc segons a la líder de la Copa Catalana de la categoria, Estefanía Jiménez (CAF Turnkey Engineering). Per la seva banda, la victòria en categoria cadet era per la també dominadora de la Copa d'Espanya d'aquesta temporada, Laia Bosch (Costa Brava Mediterranean Team), també líder del campionat català pel quan no puntuava per les categories masculines en tenir molts equips competint fora. Classificacions completes.

Posteriorment arribaria la prova de la Copa Catalana de fèmines elit/sub23 i dels júniors: la sisena prova del calendari femení català 2021 (Tota la informació) tenia a la seva líder Mireia Benito (Massi-Tactic) corrent cursa internacional a la República Txeca, però no va evitar una gran cursa en què la seva companya d'equip Emma Grant d'enduia la victòria per davant de la segona classificada de la Copa Catalana, Iris Gómez (Catema.cat), mentre que Martina Moreno (Massi-Tactic) s'enduia la victòria sub23. Per la seva banda, la cursa júnior se l'emportava a l'esprint un Iker Bernal (Finques Feliu) que va demostrar el seu bon estat mostrat el darrer cap de setmana. Classificacions completes.