Tres medalles catalanes al Campionat d'Espanya màster

13/07/2021

Valladolid va acollir aquest darrer cap de setmana del 10 i 11 de juliol el Campionat d'Espanya Màster 2021 de carretera, amb motiu de la celebració del LXII Trofeo Virgen del Carmen-XV Memorial Pablo Zarzuela. Entre les proves, de les categories entre màster 30 i 60, el ciclisme català va tornar amb tres medalles repartides entres les proves en línia i de CRI.

A les proves de dissabte, disputades en recorreguts en línia amb sortida i arribada a Valladolid, Javier Santamaría (AM Bikes Agrupació Ciclista) aconseguia la medalla de plata en categoria màster 50B. Per la seva banda, diumenge va ser el torn de les proves de contrarellotge a la localitat de Mojados, amb un recorregut de un recorregut de 16,6 quilòmetres en què Manel Seco (AM Bikes) es va poder proclamar campió d'Espanya de contrarellotge en categoria màster 50A, mentre que Ramon Lloses (Bici 3.0 Club Ciclista) sumava la medalla de plata en categoria màster 50B.